Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 6.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Hidrogjeni vepron me oksigjenin. Shkruani barazimin kimik për këtë reaksion, duke përdorur vija për të treguar lidhjet kimike.