Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 6.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Provoni nëse mund ta llogaritni ndryshimin energjetik për reaksionin e mësipërm (pyetja 3), duke përdorur tabelën e energjive të lidhjeve.