Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 6.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Një tel lidh pllakën e magnezit dhe plakën e bakrit, të cilat janë të zhytura në një elektrolit. Në pllakën e bakrit shfaqen flluska. Pse?