Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 6.4 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Lidhni dy pllaka hekuri duke përdorur një tel dhe zhytini në një elektrolit. A do të përftohet rrymë elektrike? Shpjegoni pse.