Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 6.6 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Reaksioni midis azotit dhe hidrogjenit është i prapësueshëm. Kjo gjë shkakton probleme në fabrikën e amoniakut. Pse?