Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 8.2 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Gjeni emrin e fraksionit të naftës që ka këtë cilësi:

  1. përdoret si lëndë djegëse;
  2. ka molekula më të vogla;
  3. është më viskozi;
  4. ka molekula me 20 deri në 30 atome karboni.