Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.1 - Vendvlera dhe rrumbullakimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Rrumbullakosni numrat në: i) dhjetëshen më të afërt; ii) qindëshen më të afërt.

  1. 493
  2. 207
  3. 94
  4. 1046
  5. 17320
  6. 36575