Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 1.1 - Vendvlera dhe rrumbullakimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Llogaritni:

  1. 16,89 ×\times 100
  2. 439,8 : 100
  3. 6529 : 1000
  4. 2,65 ×\times 1000