Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.1 - Vendvlera dhe rrumbullakimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Albi është 74 vjeç dhe Jona është 66. Albi thotë që ata kanë të njëjtën moshë nëse moshat e tyre do të rrumbullakosen në dhjetëshen më të afërt. A ka të drejtë Albi?