Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.2 - Mbledhja dhe zbritja në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Kryeni me shkrim veprimet e mëposhtme.

  1. 6,98 + 4,5
  2. 12,05 - 3,27
  3. 3,52 + 0,596
  4. 23,5 - 19,41