Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.2 - Mbledhja dhe zbritja në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Gjeni: 100 - 99 + 98 - 97 + ... + 4 - 3 + 2 - 1