Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.3 - Shumëzimi dhe pjesëtimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Gjeni:

  1. 360:100360 : 100
  2. 496:100496 : 100
  3. 87×10087 \times 100
  4. 3,2 ×\times 100
  5. 275:100275 : 100
  6. 15,2 : 100
  7. 8 : 100
  8. 206 : 100
  9. 37,2 ×\times 100