Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.3 - Shumëzimi dhe pjesëtimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Llogaritni:

  1. 2464 : 44
  2. 2162 : 23
  3. 1767 : 51
  4. 19512 : 36