Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 3.1 - Këndet dhe drejtëzat në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.

Pyetja

Gjeni këndet që mungojnë dhe argumentoni përgjigjet tuaja.