Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Rrumbullakosni numrat e mëposhtëm në: i) të dhjetën më të afërt ii) të qindtën më të afërt iii) të mijtën më të afërt

  1. 0,07
  2. 15,9184
  3. 127,9984
  4. 887,172
  5. 55,14455
  6. 0,00749

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.