Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Llogaritni:

  1. 13,06 ×\times 100
  2. 208,5 :: 100
  3. 1,085 ×\times 1000
  4. 2487 :: 1000
  5. 0,008 :: 10
  6. 0,00619 ×\times 1000
  7. 45,13 :: 1000
  8. 0,000045 ×\times 100