Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani në rendin rritës numrat e bashkësive të mëposhtme.

  1. 0,3; 3,1; 1,3; 2; 1; 0,1
  2. 607; 77,2; 27,6; 7,06; 6,07
  3. 7,83; 7,3; 7,8; 7,08; 7,03; 7,38
  4. 4,2; 8,24; 8,4; 4,18; 2,18; 2,4