Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Shkruani në rendin zbritës numrat e bashkësive të mëposhtme.

  1. 6 008; 682,8; 862,6; 6 000,8; 8 000,6
  2. 47,9; 94,7; 49,7; 79,4; 74,9; 97,4
  3. 16,7; 18,16; 16,18; 17,16; 18,7; 17,6
  4. 1,06; 13,145; 1,1; 2,38; 13,2; 2,5