Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Për secilin nga pohimet e mëposhtme, tregoni nëse është i vërtetë apo i gabuar.

  1. 4,1 << 4
  2. 6,33 << 6,333
  3. 0,23 \le 0,24
  4. -2,3 \ge -2,4
  5. 5,31 << 5,31
  6. 5,31 \le 5,31