Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 1.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Rrumbullakosni numrat e mëposhtëm në: i) dhjetëshe ii) qindëshe iii) mijëshe

 1. 3 048
 2. 1 763
 3. 294
 4. 51
 5. 43
 6. 743
 7. 2 964
 8. 1 453
 9. 17
 10. 24 598
 11. 16 344
 12. 167 733