Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Sa pohime të vërteta mund të gjeni duke përdorur një nga simbolet <<\le>>\ge, dhe një nga çiftet e numrave të mëposhtëm?

  • 3,118 dhe 3,112
  • 4,5 dhe 92\dfrac{9}{2}
  • 3,004 dhe 2,9961