Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

 1. +8 - (-14)
 2. -1 + (-11)
 3. -9 - (-7)
 4. +3 + (-17)
 5. +8 - (-4)
 6. +13 + (-1)
 7. +48 - (+29)
 8. -19 + (+4)
 9. +34 + (-23)
 10. -104 + (+43)
 11. +208 - (-136)
 12. +347 + (-298)