Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 12

Zgjidhja e ushtrimit 12 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni me shkrim veprimet e mëposhtme. Gjeni me përafrim përfundimet për të kontrolluar saktësinë e tyre.

  1. 21,864 - 7,968
  2. 104,87 - 85,42
  3. 417,48 - 57,69
  4. 24,503 - 16,82
  5. 19,21 - 18,884
  6. 102,01 - 90,59