Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. -4,5 + (-6,3)
  2. -2,8 - (-6,3)
  3. +5,6 - (-7,9)
  4. -9,4 + (+8,7)
  5. -26,5 + (-11,7)
  6. +45,9 - (-66,8)