Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 4,7 + 5,3
  2. 4,7 + 5,4
  3. 3,6 + 6,7
  4. 6,8 + 4,3
  5. 7,5 + 8,9
  6. 2,7 + 4,8