Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 3,55 + 4,22
  2. 2,13 + 3,12
  3. 3,18 + 0,42
  4. 3,72 + 0,18
  5. 1,42 + 0,71
  6. 8,39 + 4,65