Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 6,6 - 4,1
  2. 7,5 - 5,4
  3. 8,1 - 5,9
  4. 7,2 - 3,3
  5. 3,1 - 1,7
  6. 7,3 - 6,6