Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 2,16 - 1,42
  2. 1,51 - 0,46
  3. 6,39 - 4,88
  4. 15,46 - 8,32
  5. 5,17 - 4,09
  6. 4,29 - 3,65