Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 23,45 + 12,51
  2. 13,44 + 21,17
  3. 77,33 + 19,02
  4. 65,47 + 38,95
  5. 8,152 + 6,779
  6. 5,426 + 4,975
  7. 11,625 + 14,586
  8. 25,341 + 38,495