Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 1.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Njehsoni:

  1. 24,72 - 14,04
  2. 1,52 - 1,09
  3. 6,149 - 2,052
  4. 16,64 - 15,88
  5. 5,23 - 3,11
  6. 17,45 - 13,26
  7. 6,41 - 4,37
  8. 23,6 - 17,9