Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Piramida e mëposhtme plotësohet në mënyrë të tillë që çdo numër është shumë e dy numrave që gjenden poshtë tij. Plotësoni elementet që mungojnë në piramidë.

Video