Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni shumëzimet e mëposhtme.

  1. 14 ×\times 7
  2. 19 ×\times 8
  3. 21 ×\times 13
  4. 17 ×\times 19
  5. 11 ×\times 28
  6. 21 ×\times 29
  7. 51 ×\times 49
  8. 37 ×\times 8
  9. 71 ×\times 16
  10. 59 ×\times 61