Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni pjesëtimet e mëposhtme.

  1. 1176 : 21
  2. 4662 : 18
  3. 5728 : 8
  4. 583 : 11
  5. 374 : 17
  6. 28380 : 66
  7. 66600 : 222
  8. 2520 : 45
  9. 6375 : 125
  10. 9963 : 81