Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit 10.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Pas 15 vitesh, Arta do të jetë më e madhe se dyfishi i moshës që ajo ishte 10 vjet më parë. Cila është mosha më e madhe e mundshme e Artës?