Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 16

Zgjidhja e ushtrimit 16 të mësimit 2.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Reduktoni shprehjen: 2(b3)5(4b)2(b - 3) - 5(4 - b).