Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 2.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Genta dhe Beni gjetën vlerën e shprehjes 2x22x^2 për x=6x = 6 si më poshtë. Argumentoni se cili prej tyre ka dhënë përgjigjen e saktë: Genta apo Beni?