Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 3.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Figura e mëposhtme tregon tri portet, PP, LL dhe YY, si dhe kryeqytetin CC, të një ishulli.

  1. Gjeni kursin nga kryeqyteti te secili prej porteve.
  2. Gjeni kursin nga secili port te kryeqyteti.