Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 3.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Një stacion RR, është në perëndim të një stacioni tjetër SS. Kursi i një aeroplani PP, nga stacioni i radarit RR, është 162°\degree. Ndërsa kursi i aeroplanit PP, nga stacioni i radarit SS, është 205°\degree.

Në çfarë kursesh duhet të fluturojë avioni që të shkojë në SS dhe pastaj në RR?