Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 3.2A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në figurat e mëposhtme, gjeni këndet e shënuara me shkronja.

Tregoni cili prej këndeve të shënuara me shkronja është:

  1. kënd i gjerë
  2. kënd refleksiv