Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Ana thotë se katrori është romb.
  2. Flavia thotë se katrori është drejtkëndësh.
  3. Linda thotë se katrori është paralelogram.

Diskutoni dhe vendosni se cilat prej këtyre pohimeve janë të sakta.