Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 3.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Katër nga këndet e një pesëkëndëshi, kanë përkatësisht masat: 116°\degree, 89°\degree, 101°\degree dhe 153°\degree. Gjeni masën e këndit të pestë.