Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 3.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kopjoni tabelën e mëposhtme për shumëkëndëshat e rregullt. Zgjateni atë derisa të mbërrini te shumëkëndëshi me dhjetë brinjë. Plotësoni kolonat për këndet.