Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit 3.4A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Përshkruani simetrinë e një:

  1. pesëkëndëshi të rregullt
  2. tetëkëndëshi të rregullt
  3. dymbëdhjetëkëndëshi të rregullt