Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 3.4Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Gjeni kombinime të dy ose më shumë shumëkëndëshave të rregullt, që mund të shtrohen në një plan dhe ta mbulojnë atë pa lënë hapësira boshe dhe pa u mbivendosur.