Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 14

Zgjidhja e ushtrimit 14 të mësimit 3.4Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Në diagramin e mëposhtëm, ABCDEFABCDEF është një gjashtëkëndësh i rregullt dhe ABGHIABGHI është pesëkëndësh i rregullt. Gjeni këndin HGCHGC.