Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Numri i ditëve pushim (festa zyrtare) në vende të ndryshme, është dhënë në tabelën e mëposhtme. Vizatoni një diagram me shtylla për të paraqitur këtë informacion.