Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.1Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Joni mbajti shënim numrin e kavanozave me salcë të shitur në dyqanin e tij.

Për të paraqitur informacionin, ai ndërtoi një diagram rrethor. Joni do të krahasojë shitjet ndërmjet salcave me shije të ndryshme. Tregoni tri disavantazhe të diagramit të Jonit.