Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Amplituda e numrave që janë vendosur në etiketat e mëposhtme është 17 (libri i përkthyer në shqip nuk e ka shtypur këtë). Gjeni dy vlera të mundshme për numrin e panjohur.