Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 4.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Kopjoni dhe plotësoni tabelën e dendurive, duke përdorur masat (në kg) e disa njerëzve, të rrumbullakosura në kilogramin më të afërt.
  2. Gjeni numrin e njerëzve që përbëjnë këtë kampion.