Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 4.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

  1. Kopjoni dhe plotësoni tabelën e dendurive, duke përdorur gjatësitë e disa njerëzve (në cm).
  2. Ndërtoni një histogram që paraqet gjatësitë e këtyre njerëzve.